• Federation of Holiday Rooms and Apartments in Halkidiki 'Aristoteles'

  • Halkidiki - Rooms, Studios, Apartments

  • Get inside your Dreams

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Katerina Menexe

Katerina Menexe

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ  « Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

22ας ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 Τ.Κ. 63100 Πολύγυρος, Χαλκιδικής

Τηλ. 2371024992 fax 2371024692

e-mail: info@halkidiki-holidays.gr

site: www.halkidiki-holidays.gr

Facebook: @AristotelisPanhellenicFederation

 

 

Δείτε την πρόσκληση και το δελτίο τύπου αναλυτικά παρακάτω:

 

https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2022-2023&tab2=koinonikos-toyrismos-2022-2023&tab3=

 

Στις 15 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το  πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ 2022-2023

300.000 δικαιούχοι - Στα 35 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός - Αυξημένες κατά 20% οι τιμές επιδότησης για τους παρόχους τον Αύγουστο

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη  ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 13.00 ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το  πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που αφορά σε 300.000 δικαιούχους και θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1η Αυγούστου 2022 – 31 Ιουλίου 2023. Ο προϋπολογισμός του είναι ύψους 35 εκατ. ευρώ – ποσό αυξημένο κατά 5 εκ. ευρώ σε σχέση με το πρόγραμμα της περιόδου 2021-2022. Αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν έως τις 23 Ιουνίου και ώρα 14.00 μέσω του συνδέσμoυ https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ενισχυμένο και ελκυστικό φέτος, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς χαρακτηρίζεται από μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή για τους δικαιούχους στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα και αυξημένες τιμές επιδότησης στους παρόχους.

Οι φετινές αυξημένες τιμές επιδότησης αφορούν σε όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων (5-12% σε ξενοδοχεία και 3-8% σε ενοικιαζόμενα δωμάτια), ώστε να καλυφθεί το αυξημένο κόστος και να εξασφαλιστεί μεγάλη συμμετοχή. Επιπλέον, για το μήνα αιχμής Αύγουστο προβλέπεται αύξηση της επιδότησης κατά 20%, όπως και πέρυσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο. Η  αύξηση θα ισχύει για όλο το χρόνο για τα καταλύματα της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ  κατόπιν  απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

 

Αξιότιμα μέλη,
 
Από 01/11/2022 είναι υποχρεωτική η διαβίβαση των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. απ' όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Tα νέα δεδομένα καθιστούν πλέον επιτακτική τη χρήση εφαρμογής τιμολόγησης για όλες τις επιχειρήσεις και φυσικά τα τουριστικά καταλύματα.

Για αυτό το λόγο εξασφάλισαμε αποκλειστικά για τα μέλη μας ειδική προσφορά από την εταιρεία πληροφορικής Prosvasis για την πιο ολοκληρωμένη λύση πιστοποιημένης ηλεκτρονικής τιμολόγησης στον τουριστικό κλάδο, την εφαρμογή Prosvasis GO.

To Prosvasis GO είναι μία ολοκληρωμένη Cloud εφαρμογή που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται ένα τουριστικό κατάλυμα, μειώνοντας σημαντικά το κόστος και το χρόνο διεκπεραίωσης των καθημερινών εργασιών. Διευκολύνει την online διεκπεραίωση εργασιών όπως την έκδοση και αποστολή πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων - αποδείξεων, την έκδοση Ειδικού Φόρου Διαμονής,  τη διασύνδεση με το λογιστή της επιχείρησης αλλά και τη διαχείριση των κρατήσεων δωματίων. Επίσης διασφαλίζει την έγκαιρη και εύκολη εναρμόνιση με τις ιδιαίτερες υποχρεώσεις που προκύπτουν από την τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ.

Το Prosvasis GO, με την προσθήκη της λειτουργικής ενότητας Πλάνο κρατήσεων δωματίων, καλύπτει πλέον ολοκληρωμένα τις ανάγκες διαχείρισης μικρών τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων. Η νέα λειτουργική ενότητα, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sunsoft, κορυφαία εταιρεία που εξειδικεύεται στις τεχνολογίες ξενοδοχείων και εστίασης


Η εφαρμογή Prosvasis GO λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή κινητό, tablet ή υπολογιστή με δυνατότητα πρόσβασης στον ίδιο λογαριασμό απεριόριστων χρηστών.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της εφαρμογής που πραγματοποιήθηκε στα μέλη μας.

https://mcusercontent.com/547d79b4d1164f814deafad69/images/1058f5f5-a563-3381-3c11-4dc6c83aa8c0.png

 

Τιμές Προσφοράς για τα μέλη

 

 https://mcusercontent.com/547d79b4d1164f814deafad69/images/f013fbda-b53c-ba1f-f6dd-727cce0d15b2.png


Για να δηλώσετε ενδιαφέρον καθώς και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά και την εφαρμογή Prosvasis GO, πατήστε εδώ:
 

 

 

 

Четверг, 02 июня 2022 09:40

ΝΕΑ ΚΥΑ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ 24-05-2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την νέα (25-5-2022) τροποποιητική εγκύκλιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τις αλλαγές
από Υποχρεωτικές σε Προαιρετικές,
καθώς και την κατάργηση κάποιον από αυτών.

Οι αλλαγές που έγιναν είναι οι εξής:

- Τήρηση αρχείου καταλύματος και βιβλίου συμβάντων COVID-19 (φυσικό ή ηλεκτρονικό αρχείο). Προαιρετικό.

- Ενημέρωση με τα διαθέσιμα μέσα εντός του καταλύματος (π.χ. σε τηλεοράσεις κοινόχρηστων χώρων, σε τηλεοράσεις δωματίων, σήμανση προ της εισόδου στους επιμέρους κοινόχρηστους χώρους και έντυπη ενημέρωση στην υποδοχή). Προαιρετικό.

- Κατάλληλη διαμόρφωση της υποδοχής (reception desk), προσθήκη επιδαπέδιας σήμανσης σε απόσταση δύο μέτρων όπου θα στέκεται ο πελάτης /κατάλληλη σήμανση αποστάσεων στο χώρο αναμονής, κατάλληλη διάταξη των επίπλων και ορθή διαχείριση της ουράς με στόχο τη μείωση του χρόνου αναμονής. Προαιρετικό.

- Αποφυγή συνωστισμού κατά το check-in/check-out – τήρηση αποστάσεων. Προαιρετικό.

- Απολύμανση των key cards και κλειδιών –τοποθέτησή τους σε ειδικό δοχείο προς απολύμανση. Προαιρετικό.

- Απαγόρευση εισόδου εντός δωματίων σε μη διαμένοντες. Της απαγόρευσης εισόδου εξαιρείται το προσωπικό του καταλύματος καθώς και οι εξεταζόμενοι στο πλαίσιο εξετάσεων για την απόκτηση πάσης φύσεως πιστοποιητικών (π.χ. γλωσσομάθειας), με βάση τα οριζόμενα για αυτή την περίπτωση πρωτόκολλα. Καταργείται.

- Ειδικά για τα ξενοδοχεία που διαθέτουν περισσότερους του ενός (1) εσωτερικούς χώρους εστίασης, παρέχεται η δυνατότητα λειτουργίας συγκεκριμένων χώρων εξ αυτών, κατ’ επιλογή της επιχείρησης, με την κατάλληλη σήμανση, με κοινό (συμπεριλαμβανομένων και των εξωτερικών πελατών) αμιγώς προσώπων που έχουν εμβολιασθεί πλήρως ή νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Καταργείται.

- Η διάταξη των καθισμάτων (ξαπλώστρες, καρέκλες, πουφ, σεζλόνγκ, κτλ.) θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε η απόσταση μεταξύ των ακρότερων σημείων των καθισμάτων δύο ατόμων που βρίσκονται σε δύο διαφορετικές ομπρέλες ή δύο ατόμων που διαμένουν σε διαφορετικό δωμάτιο, να είναι τουλάχιστον 1.5 μέτρα σε κάθε κατεύθυνση. Προαιρετικό.

- Μετά από κάθε αλλαγή πελατών θα πρέπει να απολυμαίνονται τα καθίσματα, τα τραπεζάκια, τα κουτιά φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, οι τιμοκατάλογοι και κάθε άλλο αντικείμενο το οποίο θα χρησιμοποιήσει ο επόμενος πελάτης. Σύσταση για αποφυγή χρήσης υλικών που δεν μπορούν να απολυμανθούν. Προαιρετικό.

- Σήμανση για υπενθύμιση στους πελάτες να τηρούν αποστάσεις – εφαρμογή μέτρων όπως ταινίες στο δάπεδο, κώνοι ή άλλα μέσα για την τήρηση των αποστάσεων. Προαιρετικό.

- Αναδιάταξη επίπλων για αποφυγή συνωστισμού στους κοινόχρηστους χώρους (1 άτομο/3 τ.μ.). Προαιρετικό.

Δείτε τις αλλαγές στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ , με Α/Α: Ε, ΣΤ3, Ζ10, Ζ11, Ζ15, Ζ17 καταργείται ,Θ11Α καταργείται,ΙΒ7 ,ΙΒ9,ΙΗ3, ΙΗ5

                                                                                            

Με εκτίμηση,

 

Εκ της Γραμματείας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" και την εταιρία Prosvasis διοργανώνει
τη Διαδικτυακή Ημερίδα "My Data & ηλεκτρονική Τιμολόγηση" για επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.00 μ.μ..
Τα ενδιαφερόμενα μέλη μας μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους παρακάτω.
 
 
Με εκτίμηση,
 
Ο Πρόεδρος
 
Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλος
 
 
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
 
• Tι είναι τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDΑΤΑ);
• Οι αλλαγές που θα επιφέρουν τα Ηλ. Βιβλία στην καθημερινότητα του ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος.
• Πότε ξεκινάει η υποχρέωση των Ηλ. Βιβλίων;
• Ποιοι είναι υπόχρεοι;
• Ποιοι και πώς τα ενημερώνουν;
• Ποιος ο τρόπος και οι προθεσμίες διαβίβασης των παραστατικών;
• Πως λειτουργεί η πλατφόρμα (myDATA) της ΑΑΔΕ;
• Παραδείγματα Ηλ. Βιβλίων
• Διαδικασία Ηλ. Τιμολόγησης
• Παρουσίαση και ανάλυση της Απόφασης Α.1138/12.6.2020 της Α.Α.Δ.Ε.
• Παρουσίαση της εφαρμογής Prosvasis GO καθώς και του πλάνου κρατήσεων δωματίων
 
 
Εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
Κατά τη διάρκεια του webinar θα κληρωθούν 5 ετήσιες συνδρομές της ξενοδοχειακής εφαρμογής Prosvasis GO.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Παρακάτω θα βρείτε τα σχετικά συνημμένα έγγραφα με τις τελευταίες εξελίξεις όσων αφορά την υποχρέωση ναυαγοσώστη σε καταλύματα που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή
κατόπιν παρέμβασης του
Βουλευτή Χαλκιδικής και Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής κ. Πάνα Απόστολου.

 

Κατόπιν συνομιλιών με την Ένωση Ναυαγοσωστών Ελλάδος και την εταιρία Bayline Ναυαγοσωστική σας γνωστοποιούμε ότι:

 

-Πρέπει όλοι μέχρι 18/06/2022 να έχουν στην κατοχή τους την πιστοποίηση ναυαγοσώστη που έχει βγει βάση της νέας ΚΥΑ.

 

-Τα άτομα με έγγραφο επόπτη ασφαλείας είναι σε ισχύ μέχρι τις 31.12.2022 , αλλά πρέπει να δώσουν εξετάσεις για την πιστοποίηση ναυαγοσώστη μέχρι 18/06/2022.

 

Επίσης το έγγραφο επόπτη ασφαλείας σε έξι μήνες δεν θα ισχύει, οπότε μέσα στο επόμενο εξάμηνο πρέπει να ξαναπαρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων, καλό θα ήταν λοιπόν να τα κάνουν όλα μαζί.

 

Στην αρχική σελίδα στην επιλογή ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της ιστοσελιδας μας θα βρείτε προσφορά για την έκδοση πτυχίου ή την ανανέωση πτυχίου από την εταιρία Bayline Ναυαγοσωστική.

 

 

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4926/2022

ΦΕΚ 82/Α/20-4-2022

Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις.

 

Άρθρο 116

Υπεύθυνος λειτουργίας για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων - Τροποποίηση παρ. 2 και αντικατάσταση περ. β παρ. 3 άρθρου 46 του ν. 4688/2020

Στο άρθρο 46 του ν. 4688/2020 (Α΄ 101), α) τροποποιείται το δεύτερο εδάφιο της παρ. 2, με την προσθήκη εξαίρεσης ως προς την εφαρμογή της, β) η περ. β΄ της παρ. 3 αντικαθίσταται και οι παρ. 2 και 3 διαμορφώνονται ως εξής:

«2. Υπεύθυνος λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής είναι το φυσικό πρόσωπο στο όνομα του οποίου γνωστοποιείται η λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής. Στο προσωπικό που οφείλουν, κατά τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις, να απασχολούν τα τουριστικά καταλύματα, στα οποία λειτουργούν κολυμβητικές δεξαμενές, περιλαμβάνεται υποχρεωτικά και ένας τουλάχιστον απόφοιτος σχολής ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, εφοδιασμένος με βεβαίωση, σε ισχύ, επιτυχούς συμμετοχής στις εξετάσεις ναυαγοσώστη πισίνας ή άδεια ναυαγοσώστη από Λιμενική Αρχή, με την εξαίρεση της περ. β΄ της παρ. 3.

3. α. Για τα καταλύματα με περισσότερες από πενήντα (50) κλίνες και με βάθος μίας τουλάχιστον κολυμβητικής δεξαμενής μεγαλύτερο από ενάμιση (1,5) μέτρο, ο ναυαγοσώστης πισίνας, οφείλει, κατά τις ώρες λειτουργίας της πισίνας, να βρίσκεται σε ετοιμότητα, με ένδυμα κολύμβησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του, καθήμενος εντός του χώρου της κολυμβητικής δεξαμενής ή να περιπολεί πεζός στον χώρο ευθύνης του και να μην εκτελεί άλλη υπηρεσία.

β. Για τα καταλύματα με λιγότερα από πενήντα (50) δωμάτια ή με βάθος κολυμβητικής δεξαμενής μικρότερο από ενάμιση (1,5) μέτρο, καθώς και για κολυμβητικές δεξαμενές που βρίσκονται σε κήπους ταράτσας (roof garden) τουριστικών καταλυμάτων και για τις εσωτερικές κολυμβητικές δεξαμενές, έως την 31η.12.2022, χρέη ναυαγοσώστη εκτελεί ο επόπτης ασφαλείας, ο οποίος διαθέτει βεβαίωση σε ισχύ, παρακολούθησης προγράμματος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης ναυαγοσώστη πισίνας από σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κοινής απόφασης της παρ. 5 και ο οποίος βρίσκεται σε ετοιμότητα εντός του τουριστικού καταλύματος κατά τις ώρες λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής και καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας του.».

 

Понедельник, 09 мая 2022 12:47

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΟΡΤΑΣ 2022

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ  « Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

22ας ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 Τ.Κ. 63100 Πολύγυρος, Χαλκιδικής

Τηλ. 2371024992 fax 2371024692

e-mail: info@halkidiki-holidays.gr

site: www.halkidiki-holidays.gr

Facebook: @AristotelisPanhellenicFederation 

Θέμα: Ενημέρωση μελών- Τιμοκατάλογοι πόρτας 2022

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία προμήθειας Τιμοκαταλόγων πόρτας  για το έτος 2022 έχει ξεκινήσει.

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στα κατά τόπους σωματεία που ανήκετε για να τους προμηθευθείτε.

Για τα μη μέλη σωματείων το γραφείο του Πολυγύρου λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 13:00 κατόπιν ραντεβού.

 

                                                      Με εκτίμηση,

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                      

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ                                                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Δείτε στο συνημμένο αρχείο την τροποποιητική εγκύκλιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τις αλλαγές από Υποχρεωτικές σε Προαιρετικές.

Οι αλλαγές που έγιναν είναι οι εξής:

-          Για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που ήδη λειτούργησαν το 2021 απαιτείται επικαιροποίηση του σχεδίου δράσης.

-          Η πιστοποίηση του τουριστικού καταλύματος ως προς λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19 από διαπιστευμένους φορείς γίνεται προαιρετική.

-          Υπεύθυνες δηλώσεις προσωπικού ότι έλαβε γνώση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για το 2022.

-          Σε περίπτωση αλλαγής υπεύθυνου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος απαιτείται η επανέκδοση του πιστοποιητικού Health First.

-          Η τήρηση του βιβλίου covid-19 γίνεται προαιρετική.

-    Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι υποχρεούνται να ελέγχονται για Covid-19 με rapid test  μία φορά την εβδομάδα με δική τους δαπάνη.

- Μέλος του προσωπικού που παρουσιάζει συμπτώματα σχετικά με την ασθένεια μένει στο σπίτι και επανέρχεται στην εργασία σε πέντε ημέρες -εφόσον η εργαστηριακή εξέταση είναι αρνητική-, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επίσης, εφόσον έρθει σε επαφή με κρούσμα οφείλει να ακολουθήσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

- Η ύπαρξη σημάνσεων στους κοινόχρηστους χώρους για αποστάσεις, τήρηση μέτρων και η αναδιάταξη των επίπλων γίνετε προαιρετική.

- Δεν είναι υποχρεωτική η απολύμανση των καρτών-κλειδιών ή των κλειδιών των δωματίων, όπως και γενικά των ξαπλωστρών, επίπλων κλπ., που υπήρχε πέρυσι.  

- Επανέρχονται τα ωράρια Check Out μέχρι τις 12:00 και Check In από τις 13.00, Η μεταβολή αυτή της χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί μεταξύ κάθε check in και check out είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

- Σε περίπτωση όμως επιβεβαιωμένου κρούσματος, το δωμάτιο θα πρέπει να παραμείνει κενό για 24 ώρες και να απολυμανθεί πριν ενοικιαστεί ξανά.

- Στα καταλύματα και στα εστιατόρια μπαίνουν ξανά (με μάσκα στους εσωτερικούς χώρους) όλοι (και εξωτερικοί πελάτες), χωρίς να ελέγχονται αν είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει και χωρίς περιορισμούς στην χωρητικότητα ή τις αποστάσεις των τραπεζιών.

- Παραμένει όμως η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, εξαιρούμενων όσων εργάζονται σε ατομικό χώρο χωρίς την παρουσία άλλων. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας όσοι έχουν ιατρικούς λόγους και τα παιδιά κάτω των 4 ετών.

- Πρέπει επίσης να υπάρχει στους χώρους αλκοολούχο διάλυμα (>70%) για αντισηψία χεριών από τους πελάτες και να υπάρχει εξαερισμός των χώρων σύμφωνα με τις Εγκυκλίους που έχουν βγει από το 2020.

Δείτε τις αλλαγές στο Παράρτημα Ι, με Α/Α: Ε, ΣΤ3, Ζ10, Ζ11, Ζ15,Ζ16, Ζ17,Θ11Α,ΙΒ9, ΙΗ3, ΙΗ5

 

                                                                                                     

Με εκτίμηση,

Εκ της Γραμματείας

Θεοφανίδου Βασιλική

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ME DISCOVER HALKIDIKI

Έχεις τουριστικό κατάλυμα και ανήκεις στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης»;

Το Discover Halkidiki είναι το απαραίτητο εργαλείο που πρέπει να έχεις στη υποδοχή - ρεσεψιόν σου!

Το Discover Halkidiki είναι ο απόλυτος τουριστικός και εμπορικός οδηγός που δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στους επισκέπτες στοχευμένη ενημέρωση, πρόσβαση και πλοήγηση στα τουριστικά και εμπορικά σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Τώρα, με την άφιξη του πελάτη στην επιχείρηση σου μπορείς να επικοινωνήσεις το Discover Halkidiki εύκολα απλά και γρήγορα. Μόνο με ένα σκανάρισμα του QR Code, ο πελάτης σου έχει πρόσβαση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον στο κινητό του που περιλαμβάνει: παραλίες, αξιοθέατα, διαμονή, δραστηριότητες, διασκέδαση γιατρούς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί στις διακοπές του στην όμορφή μας Χαλκιδική!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης» σε συνεργασία με το Discover Halkidiki σας γνωρίζουν ότι: Για τη σεζόν 2022 και μόνο για τα μέλη της Ομοσπονδίας το κόστος προβολής στον οδηγό ανέρχεται από τα 60 € στα 30 € + ΦΠΑ 3%. Παράλληλα παρέχεται το απαραίτητο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό. Η συνδρομή ισχύει για ολόκληρο το ημερολογιακό έτος.

 

 

Με εκτίμηση,

Για την Ομοσπονδία 

Ο Πρόεδρος

Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλος

 

Για το Discover Halkidiki

Καραμφυλλίδης Στέλιος

Μ 6936846647

Manager: Discover Halkidiki

https://discoverhalkidiki.com/ 

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε: Web page: https://discoverhalkidiki.com/

Facebook: https://www.facebook.com/DiscvrHalkidiki/

Instagram: https://www.instagram.com/discover_halkidiki/

Email: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με τη δυνατότητα εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Страница 1 из 13