• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ …ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ !»

Αν σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές σε ένα φιλόξενο και φροντισμένο περιβάλλον, τότε η επιλογή σας να επισκεφθείτε τη Νικήτη , στην»καρδιά « της Σιθωνίας, είναι κάτι παραπάνω από σωστή! Το φρέσκο ψάρι που μπορείτε να δοκιμάσετε στις παραθαλάσσιες ταβέρνες αλλά και να το προμηθευτείτε κατευθείαν από τη βάρκα του ψαρά , στο γραφικό λιμανάκι, θα σας μείνει αξέχαστο. Το αγνό μέλι που μπορείτε να γευθείτε ή να προμηθευτείτε, το παραδοσιακό ραβανί Νικήτης και τα φρέσκα φρούτα από την περιοχή, είναι τοπικά προϊόντα που θα τα βρείτε εν αφθονία και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Οι βραδινές βόλτες στο «παλιό χωριό» , που με τόσο πάθος αναπαλαίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο. Αν προτιμάτε βραδινή έξοδο πλάι στο κύμα και πάλι η Νικήτη είναι ιδανική καθώς το μεγάλο μήκος ακτής σε συνδυασμό με τον παραλιακό πεζόδρομο θα σας χαλαρώσουν. Η Νικήτη ή αλλιώς , το κέντρο της Χερσονήσου Σιθωνίας, αποτελεί το δίχως άλλο έναν προορισμό πραγματικά ξεχωριστό!

Aggelina House

Νικήτη, Χαλκιδικής
icon_Sakalakis_Panorama1A
Δωμάτια από
40
Τη βραδιά

Το Aggelina House βρίσκετε στην παραλία της Νικήτης.
Πολύ κοντά στα κεντρικά καταστήματα και super markets .
Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ταβέρνες ,πιτσαρίες, beach bar.

icon_ketriki2
Δωμάτια από
40
Τη βραδιά
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χώρος στάθμευσης

Με θέα τα καταγάλανα νερά του Τορωναίου Κόλπου, ακριβώς μπροστά στο κύμα, βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα « Δάφνη ». Μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει σαν σκοπό της να εγγυηθεί μια ευχάριστη διαμονή στους φιλοξενούμενους τους. Κατασκευασμένο με γούστο και εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα που συντελούν σε στην απόλυτη άνεση.

Douka Anna

Νικήτη, Χαλκιδική
icon_HTL10063GR_1
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χώρος στάθμευσης

ELIA BEACH Apartments

Νικήτη, Χαλκιδική
icon_HTL10055GR_1
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χώρος στάθμευσης

Η ακτή Ελιά είναι ίσως μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Χαλκιδικής. Βρίσκεται μεταξύ Νικήτης και Νέου Μαρμαρά στη Σιθωνία και σε απόσταση μίας ώρας από το αεροδρόμιο Μακεδονία. H Ελιά, είναι η κύρια παραλία της ακτής Ελιάς και εκτείνεται για περίπου δύο χιλιόμετρα. Τα πευκοδάσος φτάνει σε πολλά σημεία του μέρη με χαμηλό βράχο που επιτρέπει τα δέντρα να κρέμονται πάνω από τή στενή παραλία, δίνοντας έτσι όχι μόνο σκιά στους λουόμενους, αλλά και μια αίσθηση μοναδική. Η παραλία έχει άμμο / χαλίκι και το νερό έχει μια καταπληκτική διαύγεια.

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»