• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ»

Σας αρέσει η ιδέα να περπατάτε μαζί με Ούγγρους, Σέρβους, Βούλγαρους, Αυστριακούς, Άγγλους, στα ίδια δρομάκια και μα νιώθετε τη μυρωδιά από το γιασεμί; Σας γοητεύει να ακούτε γλώσσες που δε γνωρίζετε και ταυτόχρονα να αισθάνεστε ότι καταλαβαίνετε πως οι άνθρωποι «απλώς» μιλούν με θαυμασμό για τον εν λόγω προορισμό; Σας δίνει χαρά η σκέψη πως μπορείτε να διασκεδάζετε με όλους σαν μια μεγάλη παρέα ως το πρωί και οι πρώτες ηλιαχτίδες να σας βρίσκουν σε … μακροβούτι πλάι στους γρανιτένιους βράχους που χρόνια τώρα «συνοδεύουν» τη μαγεία ως τη θάλασσα; Αν όλα αυτά τα αναζητάτε , τότε θα τα βρείτε στη Σάρτη. Δεκάδες τουριστικά, γραφικά μικρομάγαζα, ταβέρνες και παραλιακά μπαράκια, σας «βάζουν» κατευθείαν σε «κάδρο» αναμνηστικής καλοκαιρινής φωτογραφίας ενώ την ίδια στιγμή σας «βγάζουν» από οποιοδήποτε «κάδρο» είχατε φανταστεί τις καλοκαιρινές σας διακοπές, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ζήσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

House “Zogia” on the beach!

Σάρτη, Χαλκιδική
icon_House Zogia (20)
Δωμάτια από
30
Τη βραδιά
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χώρος στάθμευσης

Επιλέξτε για τις διακοπές σας το house zogia studios... μόνο 20 μέτρα από την παραλία της σάρτης στη σιθωνία χαλκιδικής.
Το ιδανικο μερος να ειστε ο εαυτος σας και να χαλαρωσετε... απολαυστε την εξαιρετικη παραλια της σαρτης σε αποσταση... Λιγα μονο βηματα !!!

Iliadis House

Σάρτη, Χαλκιδική
icon_iliadis
Δωμάτια από
30
Τη βραδιά
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χώρος στάθμευσης

Το συγκρότημα διαμερισμάτων και στούντιο Iliadis House βρίσκεται στο κέντρο του γραφικού οικισμού της Σάρτης, στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας Χαλκιδικής, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την παραλία της Σάρτης. Το συγκρότημα παρέχει υπηρεσίες που εγγυώνται ευχάριστη και άνετη διαμονή για πραγματικά αξέχαστες διακοπές. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο συγκρότημα μας, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των 2 κλειδιών και σας φιλοξενεί απο τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο

Sarti Theodora

Σάρτη, Χαλκιδική
icon_68[1]
Μπαρ
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χώρος στάθμευσης

Το συγκρότημα βρίσκεται στο γραφικό οικισμό της Σάρτης,. Είναι κτισμένο σε μια ειδυλλιακή και ήσυχη τοποθεσία στο κέντρο της Σάρτης, ακριβώς δίπλα(μπροστά) στην θάλασσα η οποία απλώνεται κατά μήκος και διαθέτει ολόλευκη άμμο και γαλαζοπράσινα νερά.